Monday, September 18, 2006

Høsten kommer..





Det er fremdeles ganske godt og varmt her men det merkes at det går mot høst. Sommeren har blitt brukt til å jobbe og studere, men Magnus fikk denne helgen mulighet til å slå løs håret da 4 militærkopiser kom på besøk. Det har vært kjempehyggelig med Norges besøk fra Simen, Frank, Ole og Stefan!!

Ellers er det ikke så mye å rapportere annet enn at vi har selvfølgelig hatt bil innbrudd for å stjele en gammel Cubus hettejakke til 50,- som lå i baksetet...!!! Kjedelig og ikke minst irriterende utgift å erstattet bilvinduet, nå kjører vi rundt med plastikkposer og bilen vår ser ut som en enøyd banditt.
Men nå skal det bare lades opp i 2 uker, for 2 oktober begynner Pia på Mastergraden sin. Veldig spennende. Så om 12 måneder kan man forhåpentligvis pryde seg med tittelen Master of Arts in Human Resource Management!!!!!

3 comments:

Anonymous said...

Så fint bilde av deg snuppa! og ny jakke??!!

Pia&Magnus said...

Nei ikke ny jakke.Magnus mener den ser ut som den er laget av bestemors-gardiner så jeg bruker den ikke så ofte..

Anonymous said...

Du må bare si at Bestemorsgardiner er inn!! Når kommer det bilder og info om det lykkelige paret og deres avkom? Du må si til moren din at hun må reservere en av valpene til oss!!